Media Center Master community forums
http://forums.MediaCenterMaster.com/

[Official] Set up T.V. on DVD
http://forums.MediaCenterMaster.com/viewtopic.php?f=28&t=314
Page 2 of 2

Author:  carlos28355 [ June 7th, 2010, 11:03 pm ]
Post subject:  Re: How-to: set up T.V. on DVD

awesome tutorial. I will have to try this soon. I have many blu-ray shows. what is the folder structure for that? forgive me if its the same. thanks alot! great job!!

Author:  Pete [ June 8th, 2010, 9:21 am ]
Post subject:  Re: How-to: set up T.V. on DVD

It's the same. :)

Author:  Flyboy737 [ January 30th, 2014, 8:27 pm ]
Post subject:  Re: [Official] Set up T.V. on DVD

First time post. I have an ISO collection mostly of movies however I'm just starting some TV series as well. Do do repeat this process for a new program series?
Ie: Lost, Breaking Bad

I use a NTV550 to play my ISOs and it's logic lists these as Season 1, Season 2
etc instead of the series name on movie wall.
Can I add Lost Season 1 as a directory
Instead of Series 1?

Also, do you fetch one series at a time?
for example United Staes of Tara has 3 seasons.
Thanks.

Author:  Pete [ February 5th, 2014, 8:47 am ]
Post subject:  Re: [Official] Set up T.V. on DVD

Flyboy737 wrote:
First time post. I have an ISO collection mostly of movies however I'm just starting some TV series as well. Do do repeat this process for a new program series?
Ie: Lost, Breaking Bad

I use a NTV550 to play my ISOs and it's logic lists these as Season 1, Season 2
etc instead of the series name on movie wall.
Can I add Lost Season 1 as a directory
Instead of Series 1?

Also, do you fetch one series at a time?
for example United Staes of Tara has 3 seasons.
Thanks.
This topic is several years old -- you may want to ask specific questions about how to organize your files for the Netgear device in the Support forum. :)

Author:  KennyD [ August 9th, 2017, 3:59 pm ]
Post subject:  Re: [Official] Set up T.V. on DVD

Thank you for this guide.

I'm trying to set my first TV series up using MCM and can't find how to do this when using my episodes which are already ripped as .mp4's. This is Game of Thrones and I no longer have the BluRays they were ripped from so I can't get the .VOB files or ISO's.

How can I use my existing .mp4's?

Author:  Pete [ August 11th, 2017, 7:22 pm ]
Post subject:  Re: [Official] Set up T.V. on DVD

You don't need this guide for that. Just set up a TV series as normal and add them into Season 1, Season 2, etc. folders.

This guide is for the DVD structure only.

Page 2 of 2 All times are UTC - 7 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/