Media Center Master community forums
http://forums.MediaCenterMaster.com/

Local Theatrical Trailer Icon Not Displaying Correctly
http://forums.MediaCenterMaster.com/viewtopic.php?f=6&t=19725
Page 1 of 1

Author:  bpmelancon [ November 22nd, 2019, 9:24 am ]
Post subject:  Local Theatrical Trailer Icon Not Displaying Correctly

I recently became a premium member and ran the Tools > Download missing theatrical trailers task to get my library up to date. After completion of the task, several of my movies which have local trailer no longer display the trailer icon (appears to be specific to ~ first 30 movies sorted by title). I've tried re-fetching metadata and refreshing from metadata and neither option corrected the issue. See attached screenshot for details.

Attachments:
2019-11-22_9-20-24.png
2019-11-22_9-20-24.png [ 226.21 KiB | Viewed 2032 times ]

Author:  Pete [ November 22nd, 2019, 11:26 am ]
Post subject:  Re: Local Theatrical Trailer Icon Not Displaying Correctly

I did make a change in how that information is cached during a performance tweak recently.

If you refresh (not refetch) a title that shows a trailer, does it disappear? If so, it should be a simple fix that I can find and fix a problem for.

Author:  bpmelancon [ November 22nd, 2019, 1:50 pm ]
Post subject:  Re: Local Theatrical Trailer Icon Not Displaying Correctly

It sure does Pete. I refreshed "Black Hawk Down" from my list which previously displayed a trailer icon and it now no longer displays. Thanks for the quick response.

Author:  Pete [ November 22nd, 2019, 8:41 pm ]
Post subject:  Re: Local Theatrical Trailer Icon Not Displaying Correctly  [SOLVED]

Auto-update to version 2.19 build 32619.1179, which corrects this behavior.

Thanks for the report!

Page 1 of 1 All times are UTC - 7 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/