Welcome to Media Center Master!
A powerful solution for mastering your digital media library.
Supporting Emby, Kodi/XBMC/OSMC, Plex, Windows Media Center, and more!

Home Download Gallery Wiki Issue Tracker Licensing Forums

   FAQ  •  Search •  Login •  Register     
It is currently October 21st, 2017, 3:28 pm

All times are UTC - 7 hours [ DST ]



Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: "The 100" showing up as "The"
PostPosted: May 13th, 2014, 6:01 am 
Offline
High-Def MKV

Joined: July 29th, 2011, 8:25 am
Posts: 191
I didn't run into this issue with "The 4400" or "Warehouse 13". This is certainly a weird occurence.


 Profile  
 Post subject: Re: "The 100" showing up as "The"
PostPosted: May 15th, 2014, 1:58 pm 
Offline
Downloaded Clip

Joined: May 15th, 2014, 1:53 pm
Posts: 6
I am having the same issue. it only shows up as "The" in the media list (thought the folders and episodes are named correctly) and it will not download and parse new episodes. Even when i manually download, rename, and move to the correct folder it fails to identify them.

i have tried removing the meta data and manually entering the id numbers for all three DB sources. No luck.


 Profile  
 Post subject: Re: "The 100" showing up as "The"
PostPosted: May 17th, 2014, 1:10 pm 
Offline
Community Support
User avatar

Joined: June 6th, 2012, 2:49 am
Posts: 522
psyviperx wrote:
I am having the same issue. it only shows up as "The" in the media list (thought the folders and episodes are named correctly) and it will not download and parse new episodes. Even when i manually download, rename, and move to the correct folder it fails to identify them.

i have tried removing the meta data and manually entering the id numbers for all three DB sources. No luck.


Before you parse them, be sure to "Refresh from Metadata" so it does show "The 100" and see if that helps in the meantime.

_________________
To Enable Debug Logging: HELP > DEBUG > SHOW DEVELOPER LEVEL DEBUGGING
When Asking For Support, Please Provide Your MCM Support Information:
HELP > SUPPORT INFORMATION, Click "COPY ALL", "YES", "OK", "CLOSE" and PASTE in forum.

DELL XPS 9000 / 8G RAM / 8TB HDD, 1TB USB / I7-920 CPU / 2.66 Ghz / GTX 260 1.8G
Win 10 Home x64 / DX 11.0 / Hauppauge WinTV-HVR-2250 / WDTVL SMP Gen3


 Profile  
 Post subject: Trouble with TV Show The 100
PostPosted: May 22nd, 2014, 3:47 am 
Offline
Xvid Movie

Joined: January 20th, 2013, 1:19 pm
Posts: 36
I can't for the life of me get MCM to process The 100. To get it to do anything I have to do in and manually set it to run and fetch metadata.

In MCM the show title keeps showing up as just The. I have set a manual path for both tvdb and tvrage. Neither works.

_________________
HTPC:
CPU: Intel Core i5 6500k
Motherboard: MSI Z97 Gaming 5
Memory: 16gb Kingston HyperX DDR4 2800
EVGA Nvidia Ti750 2gb
HDD: 3 WD 3tb Green Drives 1 WD Red 2tb 1 500gb WD Blue Drive
ASUS Blu-Ray Drive
Silverstone HTPC case.


 Profile  
 Post subject: Re: Trouble with TV Show The 100
PostPosted: May 22nd, 2014, 11:16 am 
Offline
Community Support
User avatar

Joined: September 10th, 2010, 8:36 am
Posts: 2385
Location: Washington
cpttango30 wrote:
I can't for the life of me get MCM to process The 100. To get it to do anything I have to do in and manually set it to run and fetch metadata.

In MCM the show title keeps showing up as just The. I have set a manual path for both tvdb and tvrage. Neither works.

Moved post

_________________
Support Information
Help-Support Information, Click "Copy All", "Yes", "OK", "Close" and paste in forum

Debug logging
Help-Debug-Show developer-level debug messaging

stable version 2.17.26917.859 / September 26th, 2017


 Profile  
 Post subject: Re: "The 100" showing up as "The"
PostPosted: May 22nd, 2014, 1:26 pm 
Offline
Downloaded Clip

Joined: May 15th, 2014, 1:53 pm
Posts: 6
I just had a thought. (it happens occasionally)
The problem with The 100 is the title of the show and how MCM interprets three digit numbers.
To MCM the show is "The" and the episode is "100."
If there were a way to tell MCM that 100 is not an episode number then it should work like it's supposed to.

It could probably be coded into MCM to ignore 100 since the lowest episode count should be 101.

Any thoughts on this from people smarter than me?

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk


 Profile  
 Post subject: Re: "The 100" showing up as "The"
PostPosted: May 22nd, 2014, 1:39 pm 
Offline
Community Support
User avatar

Joined: September 10th, 2010, 8:36 am
Posts: 2385
Location: Washington
Everyone should star this feature request.

https://code.google.com/p/mediacenterma ... il?id=1540

_________________
Support Information
Help-Support Information, Click "Copy All", "Yes", "OK", "Close" and paste in forum

Debug logging
Help-Debug-Show developer-level debug messaging

stable version 2.17.26917.859 / September 26th, 2017


 Profile  
 Post subject: Re: "The 100" showing up as "The"
PostPosted: May 28th, 2014, 11:18 pm 
Offline
High-Def MKV
User avatar

Joined: March 10th, 2010, 4:21 am
Posts: 122
I too am having this issue. It appears the name of the show only changes to "The" from "100, The" when MCM downloads new episodes. I've tried with the name set properly to fetch, clear cache ect etc and the name stays as it should. However once there in a new episode available for download and MCM either starts the download or parses the downloaded file, the name of the show is then changed to just "The" even though when you check the metadata tab it still says "The 100".

_________________
"To be the best you must lose your mind."


 Profile  
 Post subject: Re: "The 100" showing up as "The"
PostPosted: May 29th, 2014, 3:58 am 
Offline
Xvid Movie

Joined: January 20th, 2013, 1:19 pm
Posts: 36
lqhnybear wrote:
I too am having this issue. It appears the name of the show only changes to "The" from "100, The" when MCM downloads new episodes. I've tried with the name set properly to fetch, clear cache ect etc and the name stays as it should. However once there in a new episode available for download and MCM either starts the download or parses the downloaded file, the name of the show is then changed to just "The" even though when you check the metadata tab it still says "The 100".


Mine no matter what I do will refuse to acknowledge the name "The 100". I have renamed, cleared and refetched from all the different sources. Nothing works. I did notice this morning that all the episodes are named The and not The 100.

_________________
HTPC:
CPU: Intel Core i5 6500k
Motherboard: MSI Z97 Gaming 5
Memory: 16gb Kingston HyperX DDR4 2800
EVGA Nvidia Ti750 2gb
HDD: 3 WD 3tb Green Drives 1 WD Red 2tb 1 500gb WD Blue Drive
ASUS Blu-Ray Drive
Silverstone HTPC case.


 Profile  
 Post subject: Re: "The 100" showing up as "The"
PostPosted: May 29th, 2014, 4:35 am 
Offline
Community Support
User avatar

Joined: September 10th, 2010, 8:36 am
Posts: 2385
Location: Washington
cpttango30 wrote:
Mine no matter what I do will refuse to acknowledge the name "The 100". I have renamed, cleared and refetched from all the different sources. Nothing works. I did notice this morning that all the episodes are named The and not The 100.


This is a know issue and the temporary fix is to right click the series and re-fresh from metadata.


Everyone should star this feature request.

https://code.google.com/p/mediacenterma ... il?id=1540

_________________
Support Information
Help-Support Information, Click "Copy All", "Yes", "OK", "Close" and paste in forum

Debug logging
Help-Debug-Show developer-level debug messaging

stable version 2.17.26917.859 / September 26th, 2017


 Profile  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC - 7 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group



Copyright © 2009-2017, Media Center Master, Inc. All rights reserved.